Up To Date 956

Up To Date 956

maart 1, 2022 0

Judith en Peter ontvingen in Up To Date weer een viertal gasten bij het radioaperitief.

Olivier Vogels is woordvoerder van de Belgische Marine en bracht meer duidelijkheid over de werking en het belang van de Marine. Olivier is woonachtig in Gent-centrum en is de verantwoordelijke communicatie van de Marine. De marine telt nu 1.400 soldaten. Dat is het kleinste component van ons leger. Tegen 2030 wordt gemikt op 2.340 om op volledige sterkte te zijn. Ze haalden vorig jaar in oktober nog het nieuws met de organisatie van een technologiefestival, met focus op drones en e-games, waarbij in Zeebrugge zo’n 7.000 bezoekers werden warm gemaakt voor een toekomst bij Defensie. Naast zijn job heeft hij ook verschillende hobby’s: lopen, kruisboogschieten, drums en de werking van de stad Gent.

Juffen Julie en Carine en leerlingen Lily en Rosie van de gemeenteschool ’t Wilgennest uit Landegem kwamen hun musical ‘De Mestkever’ voorstellen die ze brengen op 11, 12 en 13 maart. Met veel trots stelt de school de tweede musical voor in hun schoolbestaan. De kinderen van ‘t Wilgennest geven het beste van zichzelf in de heerlijke avontuurlijke musical: “De Mestkever”. Deze musical wordt opgevoerd in de benedenzaal van de sportzaal van Landegem. Meer info op www.gslandegem.be.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Sahar Ranjbaran is 30 jaar oud, uit Roeselare-Rumbeke en finaliste Miss Wellness Beauty 2022. Zij wilde heel graag haar verhaal, haar leven als vrouw, delen met andere mensen.

De Deinse sportfunctionaris Luc Van Praet stopt ermee na 44 jaar. Luc nam begin van deze maand afscheid van zijn sportcomplex Palaestra. Hij werd uitgewuifd door zijn 44 medewerkers en het stadsbestuur. Luc gaat met pensioen. Hij stond aan de wieg van het stedelijke sportaanbod en geeft nu de fakkel door aan Ciska Van Acker. Luc is geboren en getogen in Deinze en begon in 1977 bij de stad te werken. Waar hij aanvankelijk werd aangesteld tot beheerder van het zwembad, benoemde de stad hem 5 jaar later tot sportfunctionaris en in 2000 werd hij diensthoofd Sport en Recreatie. Hij kon van zijn droom zijn beroep maken. Hij maakte in zijn carrière niet minder dan 4 schepenen mee.

Je kan het programma vanaf maandag integraal opnieuw beluisteren op Soundcloud. Dat kan eenvoudig via de knop “Tequila Gemist” boven in het menu van de homepage van deze website. Er is natuurlijk ook nog altijd de Facebook Live op de Facebookpagina van Radio Tequila., die ook nog weken na het live programma kan bekeken worden.

Roland koos als muziekthema voor deze uitzending:  “Sterkte Ronny…”

Tom Jones – Till

Noa – Beautiful This Way

Bobby Goldsboro – Honey

Mark Lanegan (overl.22.02 /57j) – One Way Street 

Gary Brooker (overl. 19.02 /76j) – Zanger Procol Harum – Whiter Shade…

Triggerfinger – Ik Mis Je Zo

Joe Cocker – N’Oubliez Jamais

Noisettes – Never Forget You

Carla Bruni – Miss You

David Bowie – Wild Is The Wind (op verzoek)

John Waite – Missing You

Maaike Ouboter – Dat Ik Je Mis

Mort Shuman – Sorrow

Katie Melua – If You Were A Sailboat

Willie Nelson – Always On My Mind

The Beatles – A Day In The Life

Yevgueni – Als Ze Lacht

Solomon Burke – Cry To Me

POPCORN van de week : Petula Clarke – La Nuit N’ En Finit Plus

na Carlos 11u / Tim Hardin – How Can We Hang On To A Dream

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 + vijftien =