Up To Date 791 van 23 december 2018

Up To Date 791 van 23 december 2018

december 24, 2018 0

 

Peter en Roland kregen het bezoek van wereldkampioene bodybuilding Marlies Hoornaert uit Astene. Afgelopen week behaalde ze op het Tiende WK bodybuilding in Thailand de eerste plaats in de categorie Women’s Senior Fitness Physique waarbij de atletes spiermassa en vrouwelijke vormen perfect in balans houden. Door een zware rugblessure moest ze haar turncarrière bij Sportac ’86 vroegtijdig stopzetten. Marlies is beroepshalve logopediste. Ze behaalde als bodybuildster al eerder mooie prijzen. Zo won ze vorig jaar in Wenen dubbel goud op de WBPF Austria Cup en werd ze ook “Sportvrouw van het jaar” in Deinze.

Diether De Coninck van Davidsfonds Deinze kwam reclame maken voor het kerstconcert “U zijt wellekome” op 26 december. Naar jaarlijkse traditie organiseert het Davidsfonds Deinze ‘U zijt Wellekome’, een gezellige kerstsamenzang op tweede kerstdag waar u samen met uw familie of vrienden zingt onder begeleiding van Jacques Vanobbergen. Ze zingen samen met een volwassenkoor en kinderen van de scholen in Deinze. U bent welkom om 16 uur in de Sint-Pauluskerk, Oostkouterlaan in Petegem. Dit evenement is gratis met een vrije bijdrage voor het fonds Jan Filliers. Na de samenzang is er gratis glühwein, chocolademelk of een Fillierske.

Rik Saelens van Radio Tequila speelde een thuismatch. Hij had het over FEEST! , hét Oudejaarsavondfeest in de Brielpoort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zes + acht =