Up To Date 782 van 21 oktober 2018

Up To Date 782 van 21 oktober 2018

oktober 29, 2018 0

Drie dames van het evenement Mercado in Driespoort, Betsy Baert, Tanja Bauwens en Chris Demarre, vulden de studio van Radio Tequila en maakten uitgebreid reclame voor het aanbod en de workshops van startende ondernemers en online handelaars

Anne-Marie Heyerick van café Sportwereld is een die hard fan van Helmut Lotti. Zij organiseert een uitstap naar het optreden Helmut Lotti op 15 december in de Capitole in Gent. Waarom Anne-Marie zo’n grote fan is en hoe goed ze intussen Helmut kent kwam ze de luisteraars vertellen.

David & Tony Van Hee van de Erfgoedcel en POLS kwamen de regiopublicatie “Onder Vuur” voorstellen, boordevol met fietsroutes in het verdwenen oorlogslandschap van Deinze en omstreken.

Adriaan Le Roy volgde zijn vader op in de radiowinkel La Roy in de Guido Gezellelaan in Deinze. Adriaan ontpopte zich tot podiumspecialist: hij verzorgde geluid en beeld van honderden evenementen, van de IJzerbedevaart tot de grootste openlucht musicaluitvoeringen op het Donkmeer. Hij installeerde klank en licht in zalen en kerken over geheel België en runde een gekend verhuurcentrum voor theatertechniek. Veel zangers en orkesten kwamen bij hem hun apparatuur en muziekinstrumenten aanschaffen. Adriaan was ook nog eens 32 jaar de technische rechterhand van Gilbert Bécaud en heel wat andere wereldsterren zoals Charles Aznavour of Shirley McLaine. Hij was zelf ook een begenadigd zanger en speelde in verschillende operettes in de ‘Vooruit’. In Deinze was hij het gezicht en de stem bij grote evenementen als de Stoet van Canteclaer, en wielerwedstrijden. Adriaan haal voor de luisteraar van Tequila heel wat mooie herinneringen op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 + 11 =