Nieuwjaarsuitzending van 10 januari 2021

Nieuwjaarsuitzending van 10 januari 2021

januari 11, 2021 0

Burgemeester van Kruisem Joop Verzele, eerste schepen en Vlaams parlementslid Robrecht Bothuyne en schepen Gerrit De Paepe sloten de rij van genodigden af, even voor 13 u.

Ook dit jaar schoven de politici van de regio aan aan de micro van Radio Tequila voor een korte babbel over het voorbije en komende jaar en brachten zij hun nieuwjaarswensen over. Een receptie was er dit jaar niet bij want alles moest coronaproof gebeuren. Enkele gesprekken gingen daarom ook over de telefoon. Up To Date 898 liep een uurtje langer, van 10 u tot 13 u, en werkte met een uitgebreid team.

Burgemeester Jan Vermeulen van Deinze bijt even na 10 u zoals altijd de spits af en brengt zijn gloednieuwe eerste schepen, Johan Cornels, mee. Ook de schepenen Rutger De Reu, Bruno Dhaenens, Trees Van Hove, Bart Van Thuyne, Filip Vervaeke, Marleen Vanlerberghe en Sofie D’Hondt komen kort even aan bod.

In het tweede uur, van 11 u tot 12 u, komen de fractievoorzitters van de Deinse oppositie aan het woord, Feija Dhont, Annick Verstraete, Bart Vermaercke en Ortwin Depoortere. Burgemeester Simon Lagrange van Zulte maakt eveneens zijn opwachting met een delegatie van zijn schepencollege. Eerste schepen van Aalter Patrick Hoste brengt schepen Dirk De Smul mee.

Minister van Staat Herman De Croo zal ons telefonisch nieuwjaar wensen vanuit Michelbeke. We verwachten ook een afvaardiging uit Aalter.

Het derde uur is gereserveerd voor Nazareth en Kruisem. Burgemeester van Nazareth Danny Claeys brengt een delegatie van zijn schepencollege mee. Ook Joop Verzele, burgemeester van Kruisem, is met schepenen Robrecht Bothuyne, eveneens Vlaams parlementslid, en Gerrit Depaepe aanwezig.

Je kan zoals elke week het programma integraal opnieuw beluisteren op maandagavond van 19 u tot 22 u via FM 106.2 voor de regio Deinze of FM 107.8 voor de regio Aalter. Het kan ook online via www.radiotequila.be op de smartphone, tablet of laptop. Enkele gesprekken kunnen ook bekeken worden op de Facebookpagina van Radio Tequila.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zes − vijf =