Elfdorpen on Air van 27 april 2020

Elfdorpen on Air van 27 april 2020

april 28, 2020 0

Lokaal dienstencentrum Elfdorpen en lokale Radio Tequila brachten op maandagvoormiddag 27 april de tweede aflevering van Elfdorpen on Air. Tijdens de uitzendingen komt telkens een thema aan bod dat senioren in de brede zin van het woord aanbelangt. Het thema van deze uitzending was de SeniorenAdviesRaad (SAR) van Deinze, het Land van Nevele. Voorzitter Hervé Huys en ondervoorzitter Rita Van Neste van SAR, waren live te gast in de studio.

Eva D’haene stelt het programma samen en presenteert: ‘De gasten stellen zichzelf voor in vijf typische kenmerken, maar er wordt natuurlijk ook dieper ingegaan op de SAR. Het gaat over het ontstaan van deze raad, de evolutie ervan binnen het bestuur in Deinze, de verwezenlijkingen ne het belang en tenslotte ook over feestjaar naar aanleiding van het vijftigjarig bestaan in 2020. Om te eindigen vragen we traditioneel hoe de gasten zichzelf zien op 75 jarige leeftijd. Gezien Hervé Huys daar al ruim voorbij is, pas ik de vraag aan naar hoe hij zichzelf ziet binnen 5 jaar. ‘

Een ander item van het programma zijn de alternatieve corona-activiteiten zoals de Facebook workshops van Elfdorpen, het Leietheater met Podium aan huis of de bewegingsvideo’s van Sport en Recreatie.

Gezien de verlenging van de maatregelen in verband met het COVID-19 virus werd de programmatie van april verwisseld met die van mei. Dit zorgt ervoor dat er slechts één of maximum twee gasten aanwezig zijn in de studio,.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien − vijftien =