Up To Date 978

Up To Date 978

augustus 1, 2022 0

Aflevering 978 van Up To Date zat deze keer boordevol muziek en missen. Eva en Peter ontvingen twee kandidates voor Miss Fashion 2023 maar ook Stijn De Vlaamse Zanger. Zij hadden bovendien ook nog Filip D’haeze en Gary Hagger aan de lijn.

Milla Goethals is afkomstig uit Antwerpen en kandidate Miss Fashion 2023. Zij kwam graag de reden van haar deelname toelichten!
Miss Fashion 2023, dat is de titel die de 18-jarige Milla Goethals op de grote finale in Gent op 22 oktober hoopt te bemachtigen. Om haar droom waar te maken, komt ze graag van uit Antwerpen in Deinze promo voeren.

Filip D’haeze, zanger van Swoop en woonachtig in Deinze, trad zondagavond op op de afsluitende avond van de Deinse Feesten. Er werd telefonisch even ingegaan op de intussen ruime carrière van Filip D’haeze.

Eveneens Deinzenaar is Garry Hagger. Hij trad zondagavond op na Swoop en voor Willy Sommers en gaf telefonisch zijn indrukken.

De “Column van Carlos Alleene “. Carlos is journalist –publicist en brengt elke week om 11 uur een column. Deze kunnen gaan over de meest diverse onderwerpen en personen maar telkens met een knipoog naar de luisteraar

Merve Uret is net als Milla Goethals finaliste Miss Fashion 2023. Zij komt uit Gent en is studente master in de Communicatiewetenschappen en heeft reeds een diploma in de Journalistiek. Ze kwam praten over haar motivatie tot deelname aan de verkiezing. Zij wil op die manier anderen inspireren en aanmoedigen om volop achter hun dromen te gaan. Toen ze nog niet aan deze wedstrijd had deelgenomen kreeg ze al negatieve commentaar van naasten die vonden dat dit niet aanvaardbaar is binnen de cultuur en geloof (Islam) waarin ze opgroeide. Maar ze vindt dat ze zoveel meer zijn dan dat, en dat ze maar één keer in het leven komen en dat het juist daarom belangrijk is je dromen achterna te gaan en te doen waar men zich goed in voelt. Zij is hiervan het voorbeeld.

Stijn Michiels, alias De Vlaamse Zanger, brengt zijn nieuwe single uit: ‘Zomerhit’. Na 7 maanden teren op het succes van de kersthit ‘vrolijk Kerstfeest en Gelukkig Nieuwjaar’ is de Vlaamse Zanger terug met een nieuwe song. Met ‘ZOMERHIT’ is zijn ambitie zeer duidelijk. Een zeer aanstekelijk zomers nummer van de hand van Diego De Mol (MuchoMASstudio & De Pitaboys) met een zeer subtiele tekst van Stijn Michiels (De Vlaamse Zanger zelf), opgefleurd met zuiderse zang, whistles en Spaanse shouts … en op het eind wordt het duidelijk wat De Vlaamse Zanger wil. De Vlaamse Zanger fleurt uw evenement op met de meest aanstekelijke Nederlandstalige covers. Van schlager tot wals, van dance tot slow. Voor elk wat wils. Met de onsterfelijke hits van o.a Clouseau, Will Tura, Frans Bauer, Willy Sommers, Christoff, Bart Kaëll, Luc Steeno, Paul Severs, Eddy Wally en Rob de Nijs gaan we met z’n allen uit de bol.

Je kan het programma telkens vanaf maandag integraal opnieuw beluisteren op Soundcloud. Dat kan eenvoudig via de knop “Tequila Gemist” (zie hieronder) boven in het menu van de homepage van deze website. Er is natuurlijk ook nog altijd de Facebook Live op de Facebookpagina van Radio Tequila., die ook nog weken na het live programma kan bekeken worden.

Roland koos als muziekthema voor deze uitzending ‘Laat de zon…’ (ambiance!)

Willy Sommers (22u30 podium Deinze) – Megamix 40 2012

Amy Winehouse (11 jaar geleden + 23.07.2011) – Our Day Will Come

Popcorn van de week: Petula Clarke – Je Me Sens Bien Auprès De Toi

Geike Arnaert – Way Too Deep 

Khruangbin, Leon Bridges – Texas Sun

Bert Ostyn – Zeven Anjers, Zeven Rozen

The Kinks – Sunny Afternoon

Jonas & Van Geel – Als Een Leeuw In Een Kooi

Rod Stewart – Tonight’s The Night

Rita De Neve – De Allereerste Keer

Peter Blanker – ‘t Is Moeilijk Bescheiden Te Blijven

Gilbert Montagné – The Sunlight Des Tropiques

Début De Soirée – Nuit de Folie

Manu Chao – Me Gusta Tu

Margriet Hermans – Lekker Blijven Hangen

Earth, Wind & Fire – Boogie Wonderland

na Carlos’ column : Nick Lowe – Cracking Up

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × vijf =