Zeventiendorpen On Air 7

Zeventiendorpen On Air 7

oktober 25, 2020 Elfdorpen on Air 0

Elfdorpen werd kort geleden herdoopt tot Zeventiendorpen. Deinze telt na de fusie nu immers 17 dorpen. Gevolg daarvan is natuurlijk dat het maandelijks radioprogamma op de laatste maandag van de maand voortaan “Zeventiendorpen On Air” heet.

Gastvrouw Eva D’haene heeft het in deze aflevering over de twee lokale dienstencentra die Deinze rijk is: Zeventiendorpen en De Bosrank. Beide centrumleidsters, Julie Lambrecht en Ellen De Coster, komen praten over het aanbod van hun LDC.

Uiteraard staan we ook nog eens stil bij de lockdown van het voorjaar en de huidige stopzetting van de activiteiten. De alternatieve acties die worden opgezet om het contact met de gebruikers te behouden, worden toegelicht.

Tenslotte belicht schepen Conny De Spiegelaere de kracht van een LDC binnen de stad Deinze. En steekt ze alle senioren een hart onder de riem.

Afstemmen op maandag 26 oktober van 11 u tot 12 u via FM 106.2 voor de regio Deinze of FM 107. voor de regio Aalter. Meeluisteren kan ook online via www.radiotequila.be op jouw smartphone, tablet of laptop of via Facebook live.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 + 14 =