Elfdorpen on Air – aflevering 6 – 28 september 2020 in het teken van het onderwijs in Deinze

Elfdorpen on Air – aflevering 6 – 28 september 2020 in het teken van het onderwijs in Deinze

september 27, 2020 Elfdorpen on Air 0

De zesde aflevering van ‘Elfdorpen on air’ gaat op maandag 28 september in de ether. Vanaf 11 uur zijn jullie live te gast in het radioprogramma van dienstencentrum Elfdorpen live, met gastvrouw Eva Dhaene, geflankeerd door Ronny. Je kan ook via de Facebookpagina van Radio Tequila meekijken.

Deze uitzending staat volledig in het teken van het onderwijs. Je komt meer te weten over de werking van het onderwijs in Deinze. We bespreken het scholenaanbod en hoe de scholen de lockdown hebben beleefd. Welke acties werden ondernomen om de school terug veilig op te starten en hoe werden de eerste schoolweken ervaren?

Filip Claeys, diensthoofd onderwijs van de stad Deinze, geeft toelichting en beantwoordt alle prangende vragen. Ook Trees Van Hove, schepen bevoegd voor onderwijs, komt aan het woord over de impact van corona op het onderwijs, het kunstonderwijs en de kinderopvang.

Dat alles en zoveel meer kom je te weten in de herfsteditie van Elfdorpen on AIR. Een passende muziekkeuze maakt van deze uitzending vast een fijne en interessante ervaring.

Afstemmen op maandag 28 september van 11 u tot 12 u via FM 106.2 voor de regio Deinze of FM 107. voor de regio Aalter. Meeluisteren kan ook online via www.radiotequila.be op jouw smartphone, tablet of laptop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 − 12 =