Ine Heynen in De Rode Avond

Ine Heynen in De Rode Avond

september 22, 2021 De Rode Avond 0

Donderdagavond, dat is dé Rode Avond op Radio Tequila, zo ook op donderdag 23 september. Dan schuift Steven, uitgerust en wel, terug de Rode Microfoon onder de neus van een nieuwe gast. Deze keer is  aan de beurt.

Ine stelt zichzelf even voor: “Toen Steven mij vroeg voor de Rode Avond dacht ik: ‘Wat ga ik toch zeggen op de radio?’ Gelukkig is Steven nogal geruststellend en zal ik de muziek vaak voor zich kunnen laten spreken. Muziek, vooral live, is voor mij mijn ultieme ontspanning. Een goed concert heeft dezelfde uitwerking als een diepe meditatie, het maakt mijn hoofd volledig leeg en ik word er intens gelukkig van. Mijn hart is het grootst voor het zwaardere werk, maar net zoals in andere dingen die mij bezighouden zit er veel variatie in mijn muzieksmaak. Ik studeerde architectuur en cultuurmanagement en ik zoek op mijn 31 nog naar de job van mijn leven. In mijn vrije tijd werk ik graag met mijn handen en doe ik op verschillende plaatsen vrijwilligerswerk.”

Wil je Ines muzikale keuze ontdekken, luister dan op donderdag 23 september van 20.00 uur tot 21.00 uur naar De Rode Avond, via 106.2 FM (Regio Deinze), 107.8 FM (Regio Aalter) of www.radiotequila.be (Regio Rest van de Wereld)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 5 =