De Rode Avond verwelkomt Dominique Filliers

De Rode Avond verwelkomt Dominique Filliers

november 18, 2020 De Rode Avond 1

Presentator Willem ontvangt donderdagavond 19 november om 19 u een interessante gast in de studio van Radio Tequila. Dominique Filliers is geboren en getogen in Brugge en groeide op in een warm gezin van vijf kinderen. Ze studeerde kinesitherapie en specialiseerde in de begeleiding van baby’s, peuters en kinderen met motorische ontwikkelingsstoornissen. Uiteindelijk deden de liefde en Jan Filliers haar verhuizen naar Deinze waar ze nog altijd woont. Bij haar broers en zussen leverde haar dat wel de bijnaam “de verraadster” op, omdat ze de enige van de vijf kinderen is die Brugge heeft verlaten.

Ze veranderde niet alleen van stad, maar ruilde ook de zorgsector in voor de reclamewereld. Enkele jaren later koos ze ervoor zich volledig in te zetten voor haar gezin en de vrouw achter de ondernemer te worden, zodat Jan zich ten volle kon inzetten voor zijn passie en bedrijf.

Twaalf jaar geleden sloeg echter het noodlot toe toen het gezin Filliers, tijdens een rondreis door Egypte, betrokken raakte bij een tragisch busongeval. Samen met vijf andere Belgische toeristen stierf Jan Filliers ter plaatse. Uit dank en eerbetoon voor hetgeen hij heeft verwezenlijkt, is op 12 november 2009 het “Fonds Jan Filliers” opgericht. Dat biedt financiële steun aan slachtoffers van een ongeval, waarbij de betrokkene blijvend verminkt of fysisch gehandicapt is.

Dominique stelde samen met haar kinderen een playlist op en komt die donderdag 19 november om 19 u. voorstellen tijdens de Rode Avond.

Luister mee via de website www.radiotequila.be of stem af op uw radio: FM106.2 (Deinze) of FM107.8 (Aalter).

Één antwoord

  1. Laurent Filliers schreef:

    Is het mogelijk dat ik dit segment herbeluister of hier een kopie van krijg?

    Laurent

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien + twaalf =