De Rode Avond met Poei Proost

De Rode Avond met Poei Proost

november 6, 2019 De Rode Avond 0

Donderdagavond 7 november is er nog eens een Rode Avond. Die wordt deze keer gepresenteerd door Yves Van Durme. Hij brengt als centrale gast Poei Proost mee. Zij was in september al eens in de studio, samen met Peter Van Doorn.

Poei vertelt: “Ik woon met mijn hond T’kila (echt!) en mijn kat Leontien (20 jaar oud) in het pittoreske Bachte-Maria-Leerne in een oud huisje waarvan Graaf Henri t’Kint de Roodenbeke de huisbaas is. Ik geef al 14 jaar met volle goesting les op HoGent aan jongeren die studeren voor Professionele Bachelor in de Orthopedagogie (=opvoeder/begeleider voor mensen in maatschappelijk kwetsbare situaties). Ik hou van boeken en koffie, wandelen, schrijven en samen met mijn dochter uitstapjes maken zoals o.a. naar Disneyland. Mijn muziekstijl is eclectisch. Ik ben zeker geen muziekkenner, maar vooral een ‘muziekvoeler’… muziek en emoties gaan hand in hand voor mij….”

Wat voor ons een goede reden is om met aandacht te luisteren naar haar muziekkeuze.

Stem donderdag om 19 u af op Radio Tequila, FM106.2 (Deinze en omstreken), FM107.8 (Aalter en omstreken), of via de website www.radiotequila.be (de rest van de wereld en omstreken).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 2 =