Wandelen bij Radio Tequila voor Valentijn

Wandelen bij Radio Tequila voor Valentijn

januari 30, 2020 Algemeen nieuws 0

Op zondag 9 februari organiseert Radio Tequila voor de 16de keer de Valentijnswandeling. Het wordt een proef- en sneukeltocht over ongeveer 10 km en zoals elk jaar is er ook nu weer een nieuwe route. Starten kan tussen 12.30 u en 14.30 u. Het startpunt is dit jaar weer Leiepoort Campus Sint-Vincentius in de Peter Benoitlaan 40 in Deinze.

Wie al eens meestapte, weet dat je niet met honger of dorst naar huis gaat na de wandeling. Op 3 stopplaatsen voorzien we een hapje en een drankje. We worden ontvangen door Lokaal Dienstencentrum Elfdorpen, de nieuwe zaak Mamoiselle Arrangetout en bij de Tequila radio zelf. Ook Europabank Deinze, bakkerij Raes uit Kruishoutem en frituur ’t Buikske Vol uit Wortegem-Petegem werken mee aan de wandeling.

De Valentijnswandeling eindigt waar ze begon, dus in de Peter Benoitlaan in Deinze, waar de frituur ons opwacht. Er is ook gelegenheid tot een drankje.

Wie wil inschrijven voor de Valentijnswandeling, doet dat op www.radiotequila.be. Volwassenen betalen slechts 10 euro en kinderen tot 12 jaar 5 euro. Kinderen onder het jaar kunnen gratis mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + zes =