Vicky en Bart trouwen op Radio Tequila

Vicky en Bart trouwen op Radio Tequila

februari 16, 2021 Algemeen nieuws 0

Zaterdag 27 februari wordt wel een heel bijzondere dag voor Vicky en Bart. Dan vieren zij het avondfeest van hun huwelijk in een live-programma op Radio Tequila.

Onder leiding van de ceremoniemeesters Henny en Marc – vaste stemmen op Tequila – komt het bruidspaar officieel de uitzending binnen en start de huwelijksspecial. Na een verwelkoming door bruid en bruidegom nemen zij alle gasten mee in hun liefdesverhaal, doorspekt met zorgvuldig uitgekozen muziek. Vanzelfsprekend laten ook de gasten zich horen op de radio met felicitaties voor de pasgehuwden en verzoeknummertjes voor Vicky en Bart.

De familie en de vrienden kunnen vanaf 19.00 uur tot middernacht luisteren naar Tequila en zo het huwelijksfeest toch van dichtbij meemaken. Ook de sociale media (Whatsapp, Facebook…) zullen gebruikt worden om foto’s en filmpjes te delen tussen de genodigden en het huwelijkspaar.

Vicky en Bart keken uit naar hun huwelijk, maar corona gooide roet in het eten. Geen groot feest dus. Ze kwamen op het idee om hun feest te organiseren via de radio. En zo draaien zij de vervelende maatregelen in hun voordeel, want zo een huwelijksfeest is echt wel heel uniek. De familie en de vrienden worden trouwens niet enkel getrakteerd op de live-uitzending van het feest, maar krijgen ook een heerlijke maaltijd aan de deur geleverd.

Wil je meevieren met Vicky en Bart? Dan kan dat door te luisteren naar Radio Tequila, in de regio Deinze op FM106.2 en in de regio Aalter FM107.8. Online luisteren kan ook via www.radiotequila.be. Ook op de Facebookpagina van de radio zal je kunnen meegenieten.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien + acht =