SAR te gast in tweede aflevering van Elfdorpen On Air

SAR te gast in tweede aflevering van Elfdorpen On Air

april 27, 2020 Algemeen nieuws 0

Lokaal dienstencentrum Elfdorpen en lokale Radio Tequila brengen op maandagvoormiddag 27 april de tweede aflevering van Elfdorpen on Air. Tijdens de uitzendingen komt telkens een thema aan bod dat senioren in de brede zin van het woord aanbelangt. Het thema van deze uitzending wordt de SeniorenAdviesRaad (SAR) van Deinze, het Land van Nevele. Voorzitter Hervé Huys en ondervoorzitter Rita Van Neste van SAR, zijn live te gast in de studio.

Eva D’haene stelt het programma samen en presenteert: ‘De gasten stellen zichzelf voor in vijf typische kenmerken, maar er wordt natuurlijk ook dieper ingegaan op de SAR. Het gaat over het ontstaan van deze raad, de evolutie ervan binnen het bestuur in Deinze, de verwezenlijkingen ne het belang en tenslotte ook over feestjaar naar aanleiding van het vijftigjarig bestaan in 2020. Om te eindigen vragen we traditioneel hoe de gasten zichzelf zien op 75 jarige leeftijd. Gezien Hervé Huys daar al ruim voorbij is, pas ik de vraag aan naar hoe hij zichzelf ziet binnen 5 jaar. ‘

Een ander item van het programma zijn de alternatieve corona-activiteiten zoals de Facebook workshops van Elfdorpen, het Leietheater met Podium aan huis of de bewegingsvideo’s van Sport en Recreatie.

‘Gezien de verlenging van de maatregelen in verband met het COVID-19 virus hebben we de programmatie van april verwisseld met die van mei. Dit zorgt ervoor dat we slechts met één of maximum twee gasten aanwezig zullen zijn in de studio,’ besluit Eva.

Afstemmen voor Elfdorpen on Air op maandag 27 april van 11 tot 12 u via FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of op www.radiotequila.be op smartphone, tablet of laptop.

Het programma wordt integraal herhaald op dinsdagavond 28 april van 19 u tot 20 u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien − 5 =