Radio Tequila nog even internetradio

Radio Tequila nog even internetradio

juni 18, 2019 Algemeen nieuws 2

Radio Tequila verhuist de zender naar de toren van Versele-Laga in Astene

Doordat Dossche Mills de site in de Tolpoortstraat in Deinze verlaat, verhuist ook de zendmast van Radio Tequila. Het radiosignaal van Tequila werd sedert 2004 met een straalverbinding van de studio in de Bredestraat in Petegem naar de toren van Dossche Mills gestuurd en vandaar uitgezonden. Sedert 1 januari 2018 wordt het signaal vandaar ook gestraald naar Aalter, waar het op FM 107.8 wordt uitgezonden. Door de verhuisperikelen is Tequila uit de ether vanaf maandagmorgen 17 juni. Er zou normaal heropgestart worden in de loop van dinsdag 18 juni, maar door technische problemen zal dat pas donderdag 20 juni zijn. Op internet blijven de uitzendingen wel onverminderd doorgaan.

Rik Saelens, voorzitter van de raad van bestuur: ‘Het was de bedoeling dat dinsdag in de loop van de dag de zendmast zou verhuisd zijn naar de toren van Versele-Laga in Astene. De zender zou dan geïnstalleerd worden en de uitzendingen via FM zouden hervatten. Door technische problemen zal dit nu pas op donderdag in orde komen. Afstemmen dan op FM 106.2 voor de regio Deinze en FM 107.8 voor de regio Aalter. Laat maar even weten via Facebook of de uitzendingen even goed of beter jouw radio binnenkomen.’

Je kan dus wel blijven luisteren op jouw smartphone, tablet of laptop via www.radiotequila.be. De programma’s gaan immers gewoon door.

2 antwoorden

  1. Pascal schreef:

    Kunnen jullie na 14 jaar dagelijks luisteren jammer genoeg niet meer ontvangen (vanaf gisteren maandag 17.06.19) in de industrie De Prijkels te Nazareth.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien − zes =