Nieuwe programmatie luidt 40e jaar Radio Tequila in

Nieuwe programmatie luidt 40e jaar Radio Tequila in

januari 3, 2022 Algemeen nieuws 0

In het laatste blokje van Up To Date van zondagmorgen 2 januari waren Tequilamedewerkers Ronny Van De Walle en Henny Naessens te gast. Henny weliswaar vanuit de Ardennen. Zij kwamen de nieuwe programmatie van Radio Tequila voorstellen. Die gaat van start op maandag 10 januari. Ook de aangepaste nieuwjaarshow kwam ter sprake.

Programmatie 2022

Omdat Radio Tequila dit jaar zijn 40e verjaardag viert, was men achter de schermen al een tijdje bezig een nieuwe programmatie uit te dokteren. Om dat te kaderen werd er daarvoor ook een nieuw jingle pakket aangeschaft en werd de oude slogan “Your Life Your Music” vervangen door een nieuwe: “Muziek die je blijft boeien”. De basisformule blijft echter wel: info uit de regio, verpakt in leuke muziek.

40 jaar Radio Tequila wordt dus een feestjaar met een volledig nieuwe vormgeving vanaf 10 januari. Er zijn nieuwe jingles, een nieuw programmaschema en nieuwe slogan.

Het compleet nieuwe jinglepakket, met Yoren en Eva, werd besteld in Nederland. Eva is echter een huisstem van Radio Tequila die je hoort presenteren in Radio Labo en Up To Date. Yoren is een bekende radiostem en een groot talent. Ook TOTH (Top Of The Hour), BOTH (Bottom Of The Hour), programma-aankondigingen, promo’s … krijgen dezelfde look en feel.

Met de nieuwe slogan “Muziek die je blijft boeien” leggen we de nadruk op de beste muziek van de voorbije decennia… muziek je de altijd blijft boeien! Uiteraard blijft het regionale infoaspect zeer belangrijk.

Er is een nieuw schema met vaste ankerpunten. Van maandag tot vrijdag is er een meer horizontale programmering. We starten een uur vroeger met presentatie, nl. om 6 u in plaats van 7 u. Vanaf 20u is er ruimte voor specifieke programma’s zoals bijvoorbeeld de Album Klassiekers op maandag, Barracuda op woensdag, De Rode Avond en Een Uur Cul-UUr op donderdag en Weekend Jona op vrijdag en zondag.

Je hoort de regionale berichtgeving elke weekdag tussen 7 en 9 u en 16 en 18 u.

De nieuwe programmatie gaat van start op maandagmorgen 10 januari en vormt het voorspel van unieke programma’s en evenementen in het kader van het 40e verjaardagsjaar.

Radio Tequila kan je beluisteren op FM 106.2 voor de regio Deinze, FM 107.8 voor de regio Aalter of digitaal via www.radiotequila.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × twee =