‘Het recht van de sterkste’ van Cyriel Buysse als luisterspel op Radio Tequila

‘Het recht van de sterkste’ van Cyriel Buysse als luisterspel op Radio Tequila

november 15, 2020 Algemeen nieuws 0

Op maandag 16 november start het luisterspel ‘Het recht van de sterkste’ op Radio Tequila. Het luisterspel bestaat uit negen afleveringen die worden gebracht door de regionale acteurs Peter Lambert en Judith Verzele in een eigen bewerking. De bindteksten worden ingesproken door Guido Vanderauwera.

In het middelbaar onderwijs hebben de meesten van ons kennis gemaakt met de Nevelse schrijver Cyriel Buysse. Titels als “Het Gezin van Paemel”, dat werd opgevoerd bij de opening van het Leietheater, en “Het recht van de sterkste” zijn vast bekend bij jong en oud.

Peter Lambert bracht enkele jaren geleden in De Scheve Schuur in Machelen, ter gelegenheid van Driekoningen, zijn theatervertelling van ‘De Biezenstekker’ van Cyriel Buysse. Samen met Judith Verzele maakt hij nu, speciaal voor Radio Tequila, een radiospel van negen afleveringen van ‘Het recht van de sterkste’ van dezelfde auteur.

Praktisch

Wanneer: op weekdagen van maandag 16 november tot donderdag 26 november 2020 om 14.30 u. Herhaling telkens de volgende weekdag om 10.30 u. Laatste herhaling op vrijdag 27 november 2020.

Waar: Radio Tequila op FM 106.2 voor de regio Deinze of FM 107.8 voor de regio Aalter of online op www.radiotequila.be .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 − vier =