Frank Nuyts, ‘Composer in Residence’, te gast in De Rode Avond

Frank Nuyts, ‘Composer in Residence’, te gast in De Rode Avond

februari 13, 2019 Algemeen nieuws De Rode Avond 0

Internationaal gerenommeerd componist Frank Nuyts wordt de eerste Composer in Residence van een Vlaamse Academie. Deze muzikale duizendpoot staat centraal als componist, uitvoerder en pedagoog in schooljaar 2018-2019 bij KADE Podiumkunsten. Hij is donderdagavond 14 februari te gast in ‘De Rode Avond’, waar hij samen met Yves Van Durme zal grasduinen in wel heel verschillende genres muziek.

Yves Van Durme: ‘Donderdag 14 februari krijgen we met Frank Nuyts wel een hele speciale gast op bezoek in De Rode Avond. Frank is een internationaal gerenommeerd componist én de eerste Composer in Residence van een Vlaamse Academie. Dit schooljaar is hij pedagoog in de Deinse Academie KADE. Hij heeft beloofd om ook tracks uit zijn eigen oeuvre voor te stellen, en dit is heel verscheiden: slagwerk, kamermuziek, orkestmuziek, vocale muziek en opera. Dit belooft.’

Frank Nuyts brengt als muziekpanel zijn echtgenote mee en een collega uit de Deinse academie.

Meer info over Frank Nuyts vind je hier: www.deinze.be/frank-nuyts

De Rode Avond op donderdag van 19 u tot 20 u. Afstemmen dus op Radio Tequila, FM106.2 voor de regio Deinze en FM107.8 voor de regio Aalter of via de website www.radiotequila.be voor de rest van de wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 + negen =