Eindejaarprogrammatie bij Radio Tequila

Eindejaarprogrammatie bij Radio Tequila

december 23, 2020 Algemeen nieuws 0

Ook, en vooral, in een coronajaar blijft de radio een trouwe huisvriend als knuffelcontact in jouw kot. Radio Tequila wil in de laatste dagen van 2020 en de eerste dagen van 2021 graag deze toch wel speciale eindejaarsfeesten voor de regio Deinze en Aalter toch nog de moeite maken.

We zetten vorige zondag met Studio Donza al de feestwagen in gang en we gaan er mee door tot de traditionele nieuwjaaruitzending op de tweede zondag van het nieuwe jaar.

Kerstavond

Henny stelde een Top 100 samen met de beste en leukste kerstplaten allertijden. De eerste hoor je net na 17 u en de laatste net voor middernacht. Of is het omgekeerd?

Kerstdag

Jonathan wou niet onderdoen voor Henny en stelde zijn Cosy Top 100 samen, met de gezelligste platen uit de popgeschiedenis. Aftrap om 10 u en eindsignaal om 18 u. De presentatie ligt in handen van Filip Dupre, Jonathan, Marc Roelants en Frank Van Geel.

Zondag: Studio Donza bis

Op zondag 27 december wordt Studio Donza van zondag 20 december integraal opnieuw uitgezonden. Het begint om 12 u, na de laatste Up To Date van 2020, en duurt tot 22 u.

28 tot 31 december

De hele dag kan je genieten van een feestelijke muziekformat op Tequila.

Oudejaarsavond

De muzikale eindejaarwensen van de Tequilamedewerkers van 20 u tot 1 u.

Aansluitend programmeert Tequila een feestelijke Hitmix van Frank Van Leeuwen tot 3 u.

Nieuwjaar 1 januari

De eerste dag van het jaar is bij Tequila de dag van de Nummer 1-hits. De hele dag hoor je alleen songs die op nummer 1 hebben gestaan.

Twee Nieuwjaarsdag 2 januari

Op het traditionele uur van de Tequila Top 30, van 16 tot 18 u, presenteert Rik de Top 30 van het jaar 2020.

Zondag 3 januari

Na Up To Date start de Top 100 van de Lage Landen, met alleen Nederlandstalige muziek, tot 20 u.

Zondag 10 januari Nieuwjaaruitzending

In een maxiversie van Up To Date, van 10 tot 13 u, brengt Tequila de jaarlijkse Nieuwjaaruitzending. Dit jaar gebeurt dat noodgedwongen in een wat afwijkende versie omdat wij alles coronaproef willen laten verlopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 + 14 =