Happy 2022!

Happy 2022!

januari 1, 2022 Algemeen nieuws 0

Het team van Radio Tequila wenst al zijn luisteraars een fantastisch 2022 toe, eentje met knaldrang!

De laatste twee (corona)jaren konden wij, op de Leerzewegels 2021 na, geen evenementen organiseren, waarop we jullie persoonlijk konden begroeten. We hopen dat in 2022 wel te kunnen doen, te beginnen al met de Valentijnswandeling op 13 februari.

Radio Tequila viert trouwens in 2022 zijn 40e verjaardag! Ook dat zullen we niet zo maar laten passeren. Het begint al met een nieuwe programmatie vanaf 10 januari, met heerlijke nieuwe jingles. Traditioneel is er op de tweede zondag van de maand ook weer de Nieuwjaarsshow, weliswaar door corona in een speciale versie. Zoals elk jaar hoor je dan vanaf 10 u de  nieuwjaarswensen van burgemeesters en schepenen en andere BMV’s (=beroemde Midden-Vlamingen).

Tequila loodste zijn luisteraars ondertussen doorheen twee coronajaren en bleef als een rots in de branding 24/7 paraat. Ook in 2022 blijven wij jullie trouwe familievriend.

Je kan ons beluisteren op FM 106.2 in de regio Deinze en op FM 107.8 in de regio Aalter. Ben je ver van huis of luister je liever digitaal, dat kan wereldwijd via onze website www.radiotequila.be .

Het laatste nieuws over Tequila vind je op onze Facebookpagina of onze website.

En vandaag, op de eerste dag van de eerste maand, alleen maar nummers 1 op Tequila!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × drie =