30-04-2017 - Up To Date 708 - Zindering

UP TO DATE - 708  30-04-17  

10:00

  • Intro “Wade In The Water” – Ramsey Lewis
  • Verwelkoming – overlopen gasten programma
  • Bedanken presentator Sport op Zondagmorgen
  • Muziek

10:05

Kurt De Schepper i.v.m. het Cultuurweekend 5 & 6 mei

Vrijdag 5 mei: uitreiking Cultuurprijzen en prijzen Haiku – en poëziewedstrijd i.s.m. de Cultuurraad Stad Deinze in de Raadzaal van Dienstencentrrum De Leiespiegel.

Wie winnen de cultuurprijzen van de stad Deinze? Wie zijn de laureaten van de Kortverhalenwedstrijd en de poëziewedstrijd Deinze Rijmt? Op een feestelijke zitting worden de winnaars van de cultuurprijzen van de stad Deinze bekend gemaakt. Naast de winnaars van de Kortverhalenwedstrijd, worden ook de winnaars bekroond van de poëziewedstrijd Deinze Rijmt, ter gelegenheid van de Stoet van Canteclaer.

 

Zaterdag 6 mei  treedt in zaal Rekkelinge “The Advent of March (Al di Miseria)” op. Dit ter gelegenheid van het Cultuurweekend van de stad Deinze i.s.m. de Cultuurraad. Dit optreden wordt  gratis aangeboden. De muziekgroep The Advent of March, voorheen Al di Miseria, bestaat uit vijf prettig gestoorde dames, een doodgewone heer en een uitdagende mix van theatraal cabaret doorspekt met een flinke dosis rock. Uitdagende muziek met een knipoog naar alles wat prettig gestoord is. Kortom: seks, drugs ...Het vvangt aan om 20 uur. Tickets cultuur@deinze.be of via http://www.deinze.be/tickets. Info ; 09 381 95 00http://aldimiseria.be/. http://www.deinze.be/cultuur ; http://vi.be/aldimiseria

10:20

The Personal Collection van Andy Sergeant

Deze week doet Andy Sergeant het iets rustiger aan in zijn Personal Collection. Hij koos voor het mooie 'Second Hand White Baby Grand', gezongen door Megan Hilty in de Amerikaanse serie Smash. De serie gaat over het maken van een musical over het leven van Marilyn Monroe en over het leven van de acteurs die in die musical meespelen. 

10:30

Wim Verstraete van het VTI- Deinze

VTI Deinze houdt op zondag 7 mei een OPENDAG. Er is  “STAR WARS” animatie en een meet & greet met de Stormtroopers & R2D2. Dit onder de vleugels van een zelf gemaakte X-WING FIGHTER. Beleef de link tussen science fiction en techniek tijdens de open dag van 9.30 uur - 12.30 uur en van 14 uur - 17 uur. Iedereen van harte welkom. Alle info voor kandidaat leerlingen op www.vtideinze.be.

 Speciale rondleiding 12-jarigen en andere geïnteresseerde kandidaat-leerlingen is voorzien op zaterdagvoormiddag 6 mei van 9.30 uur.

10:40

Franky Taveirne en Franky De Meyer ivm De 44ste  Batjesmarkt

De eerste zaterdag van mei , m.a.w. zaterdag 6 mei van 8 tot 18 uur vindt in de Guido Gezellelaan, de Leiedam en de Kalkhofstraat een rommelmarkt plaats. Buurtbewoners en andere deelnemers zijn meer dan welkom. Er zijn muziekoptredens van "Les amis de Charles", "Corre and the Bang" en "Tom de Bie en de imkers". Doorlopend animatie van de fanfare "De rustende moeders", "Rope skipping club The Handles Deinze" en dansgroep Okra.

Maar er is meer…

Info : info@batjesmarkt.be of 093861033

11:05

Christian Lapinne rubriek “ZINDERING met Carine & Christian”: gezond nieuwsgierig met een inspirerende dosis positiviteit.

Centraal thema van de eerste uitzending: de Latemse Loopclub en het Laat’em lopen-event op 19 mei 2017, gezonde voeding enz. Met als uitsmijter de rubriek “Positief Gedacht”.

11:40

Tzalwerewazijn uit Wontergem: voorzitter Lieven Tack en leden Gregory Claeys, …

5, 6 en 7 mei is er kermis in Wontergem met …Wonterrock/garageverkoop/Vinkenzetting/ WonterzomerBBQ/Optreden Marc Morgan. vr 5 mei 2017 van 20 uur/ za 6 mei 2017 van 8 tot 16 uur/ zo 7 mei 2017 van 8 tot 23 uur; Waar: Tent aan de kerk, Dentergemstraat, 9800 Wontergem (Deinze); Tickets:Bel naar 0473753751

+ 11:55

  • Slotnummer “The ‘In’-Crowd” – Ramsey Lewis
  • Bedanking gasten
  • Bedanken Redactie – Techniek – Kantine[ Terug naar de homepage ...]


Listen to Radio Tequila

vtbKultuur Deinze

  
© Radio Tequila Deinze, 1997-2016 | Home | Advertise | Bookmark | Disclaimer | Stats | Contact